Oczu twoich nie widzę./No może nad ranem,/w blasku resztek księżyca,/jeszcze nieumalowane,rozbiegane,błądzące,/w poszukiwaniu mnie,wschodzącego słońca/lub tego,że nic,nic/dwa razy się nie zdarzy,/twoja maska,twoje kości,/twoja śllina,twoja krew,/jedyna na świecie jest./Dobry boże jeśli możesz/prośby moje spełnij dwie./Już nie stresuj jej./Oczy,wzrok jej oddaj,/wysłuchaj próśb wrogów i nieprzyjaciół ,/a także wysłuchaj mnie/-przywróć jej wzrok.
Dodane przez kusyl
dnia 27.08.2013 19:18 ˇ
2 Komentarzy ·
508 Czytań ·
|