nagły podmuch odmienia wszystko
toczy się odwiecznym rytmem
ale na koniec prosta melodia
toczy łzy
skąd pewność że zabiegani dostrzegamy proporcje
zmieniają się wraz z punktem odniesienia
którego inaczej nazwać nie idzie
niżr30; los tak chciał
żeby światło pokonało ciemność
jestem tu dla swego widzimisię
próbuję ogarnąć spojrzenia
przebijają wszystko co znaczyło kiedyś
potrafiłem kochać oczy
a teraz one mnie pytają
skąd taka tolerancja
nigdy nie wierzę słowom
które nie mają początku
zwłaszcza że na koniec
milkną w zapomnieniu
pozostaje tylko sprostować
niedopowiedzenia
są lepsze niż się wydaje
wszystkim
trzeba podporządkować definicje
akurat trafnie znaczące
nic...
Dodane przez mastermood
dnia 25.06.2013 01:52 ˇ
6 Komentarzy ·
611 Czytań ·
|