Od wczoraj do dzisiaj
jeden procent
pomyśleć ile już za mną
Złośliwy los
Czyha na pokuszenie
Kocim wzrokiem
Penetruje wnętrze
Wierci dziurę w brzuchu
Prawdą kłuje w oczy
I tam gdzie może
Dolewa oliwy
Jedna setna
Śmieje się szyderczo
Uparcie wierząc w złośliwość losu
I czas na swoją korzyść
Sprytna i przebiegła
Myśl uparta
Cyklicznie zakręca myśli
Tworząc obwód zamknięty
Stoję na krawędzi
Chwiejnym krokiem
Uparcie trzymając się
Większej pewności
I myślę,
Że decyzja bogów
Nie zmieni mojego myślenia
A reszta jest względna
I bez różnicy
Dodane przez aschenn
dnia 19.06.2007 21:33 ˇ
3 Komentarzy ·
795 Czytań ·
|