kwiczy świnia ryczy krowa
pociemniało słońce
biegnie baran w stadzie owiec
zarżał koń na łące
pies ujada kot się łasi
gdzieś się prosi świnia
przyszedł rywin do michnika
drwal gałąź podcina
na powierzchni się unosi
pływak żółtobrzeżek
macierewicz puszcza w trąbę
raport wraz z millerem
ekolodzy plan blokują
redukują dymy
modraszki introdukując
zza wschodniej granicy
kopacz diament wydobywa
ziemia hojna jest w tym względzie
ryją w głąb i przesiewają
filmy krążą w internecie
uaktywnił się pod korą
zgniotek cynobrowy
mucha siedzi przy korycie
w skandalu madonny
trutnie ćwiczą lot godowy
oblatują ule
chińczyk karmi lud tandetą
głodu nikt nie czuje
w próchnie dębu ród się gnieździ
jelonka rogacza
w mig nabrała dynamiki
leśna gospodarka
włosi na kujawach
ciągną autostrady
pastuch wpaja krowie
na rowie zasady
tuman leci górą
ktoś podpalił śmieci
ja wygodnie siedzę
piszę wiersz dla dzieci
Dodane przez viviana
dnia 11.05.2013 11:30 ˇ
1 Komentarzy ·
508 Czytań ·
|