jeszcze tylko wyprasuję koszule
może wtedy myśli
po rozstaniu
cukier stoi tam gdzie zawsze
przypominam
zapisałam dużymi literami
uparłam się na te konfitury
długo się trzymają
przepis jeszcze przedwojenny
będą jak znalazł na święta
porządku dotąd nie zrobiłam
zostawiam w kłopotliwym spadku
przecież w żartach obiecałam
biżuteria czy taka osobista
rzadko mnie w niej widywano
pozbierałam wszystkie laurki
czytam kocham
jeszcze raz kocham cię mamo
idę
nie mogę obiecać że wrócę
Dodane przez bkm
dnia 09.05.2013 19:05 ˇ
6 Komentarzy ·
601 Czytań ·
|