Kim kiedyś byłem
Czym teraz się stałem
Nie wiem
Zapomniałem
Kim będę
O czym śniłem
Nie wiem
Zabyłem
Rozpad ego
Depersonalizacja
Odklejenie
Derealizacja
Jest nas kilku
Ale ciało tylko moje
Czasem nie ma nikogo
Tylko paranoje
Lękam się
Nie swoim lękiem
Budzę się
Z cudzym jękiem
Mam ciało
Lecz nie jest moje
Zgubiłem siebie
Myśli swoje
Firmament wspomnień
Cudzych, nie moich
Może jego, może jej
Może twoich
Czym byłem
Jak się nazywałem
Nie wiem
Zapomniałem
Dodane przez EdwardH
dnia 30.04.2013 14:16 ˇ
4 Komentarzy ·
303 Czytań ·
|