Tak, macie wszyscy racje, zmierzamy ku przepaści
ale jaka to piękna przepaść gdy wierzymy w Boga
Jaka to piękna przepaść gdy codziennie wstajemy
pokazujemy niepokonaną duszę
Jakże piękne są kobiety w upalny dzień
bez cienia wątpliwości są piękne
I wszystko co sobie wyobrazisz i złego co powiesz
spełnić się może,
Jeśli zaatakujesz swoje wyobrażenie
to tylko wyobrażenie umrze
Tak piękna jest przestrzeń i psychika
Tak piękne jest życie, w którym wszystko zmierza do zagłady
Wyjdź na ulice w centrum miasta stań goły na środku stodoły czekając na byka
Wejdź w tornada wir, by zrozumieć, że bać się nie ma czego
Jeśli nic nie możemy zrobić to
umrzyjmy odważnie, umrzyjmy godnie.
Będzie dobrze dzieciaku, uśmiechnij się.
http://youtu.be/icrNkmf9uyQ
Dodane przez BarnabaPisarczyk
dnia 29.03.2013 23:38 ˇ
5 Komentarzy ·
607 Czytań ·
|