Dlaczego tyle spraw muszę znać?
Dlaczego na straży tych dusz stać?
Dlaczego przeżywam upadki?
Dlaczego w życiu są zagadki?
Dlaczego płaczę, gdy nie muszę wcale?
Dlaczego wzrusza mnie to wszystko stale?
Dlaczego uciekam, gdy nikt nie goni?
Dlaczego więc nikt mnie już nie osłoni?
Dlaczego chowam żale swoje?
Dlaczego nie biegnę, lecz stoję?
Dlaczego boli nawet życie?
Dlaczego złe jest także bycie?
Dlaczego dobrobytu nie odczuwam?
Dlaczego mą datę życia odsuwam?
Dlaczego spotykają mnie przykrości?
Dlaczego to boli do szpiku kości?
Dlaczego do życia zmuszają?
Dlaczego na drodze mi stają?
Dlaczego wciąż samotnie żyję?
Dlaczego przeżywam i... piję?
Dlaczego w ogóle nic nie mam z tego?
Dlaczego muszę się pytać: "dlaczego"?
DLA tej niezasłużonej wiadomości!
CZEGO przedkładam jedynie miłości!
Dodane przez raffaello77
dnia 29.03.2013 18:41 ˇ
6 Komentarzy ·
576 Czytań ·
|