pani od biologii i jej żabie oczy
w oczach chłopaka w bejsbolówce
zdejmijże czapkę jak z panią rozmawiasz
z panią nie rozmawiam
pani od biologii z żabimi udkami
gorsza od pana od przyrody
niska
w jej oczach krowich brązowa poczciwość
zdejmijże synku czapkę jako że z panią od języków
rozmawiasz
na korytarzu dyżur mam
w bok patrzę
z panią nie rozmawiam
pani od biologii z panią od czegoś innego stojąca
módl się za nami
za lasami
za górami
leżą ciała
zdejmijże czapeczkę jak przy pani stoisz
w imię Ojca nie zdejmę
zdjął
Dodane przez eitheror
dnia 29.03.2013 13:29 ˇ
3 Komentarzy ·
709 Czytań ·
|