całe życie obrzydzałam dzieciom colę
pepsi kupiłam dwa razy
miała być lekarstwem na niestrawność
pamiętam jak na kinderbalach
córka defilowała przede mną ze szklanką
pełną zakazanego napoju i miną co mi zrobisz
nawet było to zabawne
staram się higienicznie
ekologicznie
Francuzi epatują zdrowiem popijając wino
dałam sobie dyspensę alkoholową
wszystko dla serca
dzisiaj poszalałam 100 gram quasi zdrowych
chrupiących frytek wielozbożowych
trawię łamanie reguł
Dodane przez bkm
dnia 22.03.2013 22:19 ˇ
11 Komentarzy ·
615 Czytań ·
|