obieram kurs i idę i idę
i idę w ciemną dal
po wertepach snów i pragnień kolorowych
słabszych chwilach i myślach niezdrowych
bo każdy ma prawo do swego istnienia
i niech nic i nikt tego nie zmienia
obieram kurs i idę i dę
i idę w ciemną dal
codziennie rano rachunek sumienia
wieczorem zaś gorzkie żale
na politykę etykę trzeba nakładać
aby żywot swój urok miał
obieram kurs i idę i idę
i idę w ciemną dal
na koniec to jeszcze dopowiem
że każdy człowiek swą wartość ma
pokonajmy więc w sobie siłę zła
obieram kurs i idę i idę
i idę w ciemną dal
Dodane przez Black Baron
dnia 20.03.2013 15:07 ˇ
0 Komentarzy ·
436 Czytań ·
|