Praca dom i telewizorek
w weekend wypad z kumplami
kiedy zagoniony mężczyzna
ma czas zająć się pociechami
coś mu pod nogami się plącze
nie wie chłopak to czy dziewczynka
więc żony się pyta czasami
my mamy córeczkę czy synka
potem nagle tatuś spostrzega
że syn już jest większy od niego
i nie wie kiedy syn tak wyrósł
dlaczego on nie zauważył tego
w przypływie uczuć ojcowskich
zapytał maturę już zdałeś
tato ja już studia skończyłem
ty rok temu dziadkiem zostałeś.
Dodane przez nelaberbecka
dnia 15.03.2013 06:01 ˇ
7 Komentarzy ·
318 Czytań ·
|