cium cium ciumnij mnie
tyle razy okrążasz z krzywymi ustami
na co masz ochotę na chwilę czy na więcej
podrygujesz gdy jesteśmy sami
obco wykręcasz przy ostrym świetle
cium cium zajączku
płochliwy kochliwy a może lisku chytrusku
zakąszający ukradkiem dla siebie pomału
jak najwięcej bez oglądania wstecz
wypchany trocinami z guzikami zamiast oczu
chybotliwy na wietrze
dmuchający tu i ówdzie w żagielki kolorowe
marynarzyku w kołnierzyku za uciułane i w skarpecie
bye bye jakże się nie mogę nadziwić że mogę
Dodane przez Vidal
dnia 06.03.2013 20:48 ˇ
5 Komentarzy ·
656 Czytań ·
|