chciałeś powiedzieć o winie i jesieni
nie wprost brzydzisz się prostactwem
wolisz udawać kogoś kim nie jesteś
nie stać w miejscu
powinniśmy robić to razem jak komórka
przez podział ale dziecko musi uczyć się
samodzielności
między nami tak ma zostać widzisz to wyraźnie
a ja się tego bałam jak dorastania dla niego
bez szkoły tworzenia
tylko to nie więzienie nasze dobre i złe
osobno ze sobą wysoko zawieszona poprzeczka
jak zwykle nie mam racji ale ignorantia iuris nocet
kobiety dźwigają więcej a mężczyźni chcą
Dodane przez adept
dnia 05.11.2012 22:52 ˇ
0 Komentarzy ·
629 Czytań ·
|