***
Nie wiem co jest a co się kryje pod powiekami słów
ludzie ostatnio mało mówią
ich puste notesy i nieużywane pióra
poddają tło bezbarwnej współczesności
zamiast słów pijemy wino, bo nie znieśli prohibicji myśli
ostatnio gazety z szarego papieru mówiły o czymś
ale nie było tam treści
ludzie ostatnio nawet mało szepczą
nasze przygody do dalekich krain
kończą się wraz z ginem
a to jest zaraz za rogiem, w tym kiosku
czytaj tytuły tych myśli ważnych
bo opinie są dla nich
ludzie niestety nie lubią rozmawiać.
Dodane przez NIna
dnia 03.06.2007 15:57 ˇ
3 Komentarzy ·
715 Czytań ·
|