Nie odwzajemniona miłość
nie dotrzymane słowa
będę zawsze obok ciebie
tak kończyła się rozmowa
moje serce jest twoje
a twoje należy do mnie
nie opuszczaj mnie nigdy
tak te słowa były słodkie
Osamotnione serce
nie posłucha rozumu
pokochałem prawdziwie
nie pokocham znowu
nie zawrócę z tej drogi
chodź niesie do zguby
nie chcesz słuchać słów?
przecież są pełne prawdy!
Zapomniani przez czas
oddaleni od przyjaciół
byliśmy tak blisko
doskonałości, ideału.
Dodane przez buchii
dnia 01.04.2012 19:47 ˇ
4 Komentarzy ·
463 Czytań ·
|