Myślałem,
że udało mi się kogoś uratować przed zatraceniem...
Związek pobudzić wstrząsem,
ale tam lekko zagrzmiało
i przeszło jak daleka burza
Ona opadła na tą sama bocznicę,
a On nadal jest ślepy i głuchy.
Ale oboje kochają internetowe rozkosze
i wszechwładna telewizję
Oto Panteon XXI wieku...
Czy myślałem,
że po tym wszystkim usłyszę słowo-żegnaj?,
że gdy wyciągnę dłoń usłyszę-nie możesz wrócić?
Czy myślałem,
że upadnie mój świat?
....nie, ale leży w gruzach...
Rozświetlony ogniem płonących mostów
Co miałem i co mogłem mieć... pytasz
Skalpy złapanych szans dyndają w mojej samotni
Odbicie w lustrze zmienia się co chwilę...
Ścieżki, którymi szedłem są wersami tej księgi
...zgnilizna
sumienie wyłączone... czas na RESET.
Dodane przez agapiotr_2008
dnia 22.03.2012 15:52 ˇ
2 Komentarzy ·
659 Czytań ·
|