tętent kopyt w głowie mam
zamiast koni myśli kosmate
kare może nawet podobne do araba
miotają się machają ogonami
odganiają muchy infantylnych pomysłów
ale czasem zdarzy się
że nie mam czasu
i gryzą
kawa na ławę
a ja mam stół i znów w życiu niepoukładane
bo gdzie dwóch się bije tam korzysta
dentysta
a ja czasem trzecia
nie mam czasu
i nieważne azali powiadam ja
że czasem nie mam czasu
śnieg w maju też może spaść
a ja chociaż mam czyste sumienie
Dodane przez patrysia91
dnia 23.02.2012 11:15 ˇ
5 Komentarzy ·
554 Czytań ·
|