obniża poziom mojego strumienia
świadomości, tracę ją i ciebie. przecież wiem, musisz być mokra
seks z bałwanem jest prastarą jakucką metaforą przemijania
zaczynam to zauważać u Moniki Bellucci, jedynej kobiety
której nie muszę widzieć nago, aby uwierzyć w cokolwiek
nawet wiara staje się zmarszczką o nieznanym dnie
nasz wspólny głos niósł się w dolinie
lecz wszystko przeszło bez echa, jak obcy oddział wojska
w rynsztunku wkraczający do mieszkania
ktoś rzucił białą różę na pancerz
był bez grzechu
teraz naśladujemy echo
które nas nigdy nie poniosło
biegniemy za nim
na przełaj przez jeżyny
Dodane przez Scandal Jackson
dnia 22.02.2012 14:30 ˇ
7 Komentarzy ·
840 Czytań ·
|