11.01.2012
Chciałbym napisać że jest dobrze,
lecz gorzej być nie mogło.
Chciałbym napisać że wszystko się układa,
lecz to nie jest prawda...
Chciałem opowiedzieć ci,
o tych polach malowanych zbożem rozmaitym,
o tej wodzie co chowa moje łzy,
o tym lesie co słucha moich skarg.
Chciałem zapytać co u ciebie,
lecz to tylko pogrąży mnie.
Chciałem napisać jak bardzo potrzebuje cię,
jak bardzo pragnę,
żałuję
tęsknię.
Napiszę że cię pozdrawiam - zapytam co u ciebie,
i podpiszę się.
Dodane przez Maxterix
dnia 29.01.2012 20:19 ˇ
5 Komentarzy ·
469 Czytań ·
|