ilu sypie garści ziemi kwitnąc żółtym kwiatem?
nie ma! śmieszna ilość zerowa!
z bielejącym przestrachem skóry twarzy
po poręczy płaczu w dół ku ziemi bez drzazg
płakać trzeba na takiej zasadzie na jakiej
nawet najmądrzejsze głowy wymagają strzyżenia
płową koszulę uśmiechu do błota milionów
kwiatek na kwiatek i zawodzi trąbka tralala
skrzyżowane piszczele weźmie ukrzyżowany
bo upojenie bzdurą uspokaja skomlące psy
zainwestuję w dupoobcieracze nie w chusteczki
bo coś tam przyciska ale i gówno obchodzi
Dodane przez AmanJean
dnia 23.07.2011 19:57 ˇ
2 Komentarzy ·
566 Czytań ·
|