piszę
co chodzi
po głowie
bla
chodzę
po głowię
i piszę
ble
idę
do ciebie
literką
och
wbijasz
mi w łeb
literki
ech
zatralalujmy się z nudów
zatralalujmy się
piszę
co chodzi
po głowie
bla
na deszczu
spacerki
są
mmmm
idę
do ciebie
na sucho
iiiiiiii
wbiję
twój łeb
w literkę
jeb
tralalilam się z tobą
tralalilam się
piszę
co chodzi
po głowie
bla
piszę
bo piszę
dla ciebie
ta
jeszcze
pójdziemy
po śmierci
buch
jeszcze
przejdziemy się
kiedyś
Dodane przez Kruczasty
dnia 16.07.2011 19:31 ˇ
2 Komentarzy ·
727 Czytań ·
|