-"Sypiasz tylko z aniołami?" -"Tak"
-"Chyba z upadłymi..."
Jerzy Prokopiuk
mówili o niej że nie zna granic
że ta wątła morderczyni
niewinnie nosząca lśnienie
nagich ramion uwodziła
bezwzględnie jak syrena
czemu więc teraz
wtula twarz w biały szalik
rani lustro łzami
jakby znowu chciała sobie przypomnieć
o czymś bardzo dalekim
a przecież na wyciągnięcie ręki
- wiem czemu płaczesz maleńka
ale tak to już jest
gdy kochasz się tylko z upadłymi aniołami
bacz by nie wdepnąć w upadłość serca
Dodane przez Roman Rzucidło
dnia 19.05.2011 04:00 ˇ
7 Komentarzy ·
703 Czytań ·
|