Wrażliwy jestem na zimno,
więc w Australii
do pływania
potrzebna mi jest pianka,
duża pianka,
pianola nawet,
albo jeszcze lepiej arcy-forte-pianola.
Czyli Grand Piwa Piana Pianola (GtripleP)
Abadzia jebudu na na haaa...
Ibidzi jebudu jebudu śledzi too...
r/%/((#r1;#%=?* - też
I najlepsze życzenia...
Czasem nieważne, co się pisze
Byleby była forma
Czasem w foremce coś tam słyszę
Babeczka staje się wytworna
Czasem jest dno chcące zabłysnąć
Przeczytaj, przemyśl rzeczywistość
Gdzie moja przeszłość
To twa przyszłość
Dzień dobry bracie, siostro, mglistość...
Dodane przez Jacek Samoć
dnia 17.01.2011 06:09 ˇ
3 Komentarzy ·
722 Czytań ·
|