Czasami chciałabym moc odwrócić czas
W odpowiednim momencie powiedzieć sobie stop
Teraz widzę ile tak naprawdę jestem warta... że jestem pusta w środku,nie mam przyjaciół takich prawdziwych
Mało jest też pewnie ludzi którzy mnie lubią
bo jestem chamską,nadpobudliwą... nudziarą!
Totalną nimfomanką na dodatek ;]
Mam już dość!
Już nie mogę udawać że jest okej!
BO nie jest!!!
Kompleks niższości wciąż drąży mnie
Boje się że wszystko zniszczę na starcie
Może rzeczywiście jestem tchórzem?
Chciałabym umieć tak po prostu poderżnąć sobie żyły
Z pewnością wiele by mi to ułatwiło ;]
Dodane przez Luthien17
dnia 03.11.2010 21:53 ˇ
5 Komentarzy ·
830 Czytań ·
|