maleńka przecież jesteś tylko ty
w tle prywatny wszechświat i kolorowe czasopisma
którym bliżej do dna niż nad wisłę
a pisałem już ile się zmieniło na zatorzu
ostatnio wszystko nabrało kolorów mickiewicza
przyozdobili w graffiti a broniewskiego osaczyli od zachodu
kolejnym kapitalistycznym molochem
nawet pociągi kursują już tylko w jedną stronę
a właśnie
pewnie nie pamiętasz pana jurka z parteru
wczoraj znowu zmieniał zamki w paranoi przed powrotem
do normalności
ostatnio brakuje mi wiele
świeżej koszuli porannej kawy przy kłótni czasem kolacji
i leku na kaca ale w końcu otworzyli irish pub
może wieczorem będziemy bliżej
Dodane przez MrDraska
dnia 09.10.2010 07:52 ˇ
9 Komentarzy ·
728 Czytań ·
|