Czekam na Ciebie całe życie
Czekam godziny i minuty
Nie chcę byś miała się znów spieszyć
Karnawałowe moje nuty
Zapadasz w ciszę na mą prośbę
Wmawiając sobie żeś nieważna
Musimy porozmawiać o tym
Bo piękna jesteś i odważna
Tyś jest Walkiria, me marzenie
Magiczny portret Twój z Walhalli
A ludzie ciągle przerażeni
I w przerażeniu tacy mali
Czekam na Ciebie konwalijnie
Jak mydło włoskie, ulubione
Uwielbiam Ciebie religijnie
Boginię w końcu chcę za żonę.
"Jestem królem zwierząt..."
Jacek Samoć
13 czerwca 2010
Dodane przez Jacek Samoć
dnia 13.06.2010 13:40 ˇ
9 Komentarzy ·
958 Czytań ·
|