wyobraź sobie jakiś ląd
miejsce
potrafisz!
masz we krwi to swoje x,y i z
tak samo jak protekcjonalny stosunek do kobiet
będziesz
nutą łamanego karku
ciałem o przykładnej dla innych plastyce
stanowiącym zamknięty układ
gdzie każdy ruch został zaprojektowany
z precyzją maszyny - nie Boga
będziesz
uśmiechem kanibala w próżni, uciążliwym
jak spóźniający się od tygodnia okres
nie pozostawi nam złudzeń
kilka kręgów w zbożu zrobionych na odpierdol
o których nie nadmieniono nawet w lokalnej prasie
czy morski piach w torbie podróżnej
z wakacji w Ustce sprzed dwóch lat
kiedy staniesz się przewidywalny tak bardzo
że w kalendarzu będzie można zaznaczyć
nasz ostatni wspólny dzień
wówczas nauczę się Ciebie kochać
Dodane przez patron
dnia 08.06.2010 22:39 ˇ
3 Komentarzy ·
689 Czytań ·
|