ktoś twierdził że
czterdziesty siódmy pierwiastek jest niezniszczalny
cóż to kłamstwo - dlaczego
symbol dziewiętnastki z taką łatwością przeżarł go na wylot
ona jest rdzą która drąży powierzchnię
ona
ciemny mit w który muszę wierzyć
ja metal naukowiec... a teraz...
utleniam się a raczej zapowietrzam
patrząc na spustoszenie jakie
korozja uczyniła
w moim metalowym
hermetycznie teraz zamkniętym pudełku uczuć
gdzie
tylko żyletki przestały już rdzewieć
Dodane przez DelayDeadlineEnd
dnia 18.04.2007 14:30 ˇ
3 Komentarzy ·
827 Czytań ·
|