potrafię przekłuć uwagę jednym
spojrzeniem spuszczeniem z tonu
zamieniam winę w złoto chodź nie jestem
prorokiem pod prąd puszczam oko
cyrk-lem rysuję klauna z(a)baw nas
on milczy chodź nie jest mimem
to ja gry-maszę i stroje miny
nie chcesz przywołam wizę to będzie
mascara nie dla oczu lecz anagram
nieważne postawmy zakład trzy do
jednego że fryzjerski, kontury włosów
łamią zasady przyciągania ziemskiego
lecz nie pozwalają chodzić do góry
nogami, marzyć, marudzić, utopii(ć)
z(a)łamany podpisuję się dwuznacznie
Dodane przez seg
dnia 14.05.2010 06:10 ˇ
7 Komentarzy ·
676 Czytań ·
|