Zmiana warty na spokojny
pokazowka Straży Miejski,
a tu naroz, chłop jak świyca
na delowka ladok leci.
Żałobnicy chup ze stołkow
szarpiom wlecom, miech łod trumny,
zuch Stefaniuk sapie drepce
płaczki lecom, marszałkowi.
Dać mu luftu, ftośc zaryczoł
inny knefle poluzowoł,
blady lichy szpic porucznik
jak hałskyjza mo dwa licka.
Niy minyło, trzi godziny
zaś lebiod przi Wojtasie,
awansowoł bo Katera
uratowoł honor Straży.
Lublin, 24 kwietnia 2010 rok
Dodane przez Jan Majowski
dnia 05.05.2010 07:03 ˇ
6 Komentarzy ·
658 Czytań ·
|