dzisiaj był najsmutniejszy dzień w ogóle
ale nie płakałem razem z tobą
rozmowa przez komórkę czasem toczy się
rytmem dobrze skonstruowanej symfonii
z wielkim finiszem nudzę się mdłym
śniegiem słów drugiej części wiercą
skałę ty myślisz o mnie w takich kategoriach
ciężko jest wytrzymać ze sobą
w najsmutniejszym dniu w ogóle
można próbować czytać książki
o których myślało się kiedyś że
bohaterowie mają przejebane
nie wiedziałem ze grasz na talerzach
prawdziwymi emocjami Hendrix
szuka perkusisty po rozpadzie Gypsys
zaczyna się przepiękne scherzo
Dodane przez plato
dnia 13.04.2007 12:15 ˇ
5 Komentarzy ·
839 Czytań ·
|