nie w każdym śnie biegnę do ciebie
nieuchwytne obrazy przesuwają iluzje
żal budzić się - tyle tego
fatamorgana
znam te zjawiska
załamanie światła pomimo ciemności
zadowoli niejednego malkontenta
podświadomie przeszukuję miejsce obok
wystarczy przesunąć rękę - jesteś
nie muszę siebie dotykać
wszystko przebiega samoistnie
przyjemnie
nie w każdej historii jest prawda
niekiedy dominuje złudzenie
od dzisiaj będę wcześnie zasypiać
Dodane przez blondynka8
dnia 15.03.2010 12:51 ˇ
9 Komentarzy ·
953 Czytań ·
|