I tylko mi nie mów
że życie to ustawy i paragrafy
mądrość nabyta siada przy toksycznym
jak ona mogła - już nie w moich ustach
jestem świadoma ponad prawem prawa
lobotomii sens dostrzegam - nie czuć
nie płakać być posłuszną za wszelką cenę
nie zbłądzić by prze_żyć dziś
motyl przez ułamek sekundy trzepotał
dziwnie znajomymi skrzydłami złudzenie
nigdy ich nie miałam
powiadają że tej jesieni znów mają eksperymentować
Wygodniej być żywą inaczej
Dodane przez JagodA
dnia 09.01.2010 18:55 ˇ
5 Komentarzy ·
1297 Czytań ·
|