jest miesiąc ciepłego głosu
słuch absolutnie wyostrzony
wzrok dostrzegający detale
brew uniesiona w zdziwieniu
znak zapytania nie kropka nad i
jest spojrzenie tego wybranego
równie przenikliwe co rentgen
rezonans magnetyczny myśli
operacja na otwartym sercu
gęsia skórka w małym dreszczyku
jest wiersz co nie chce się pisać
a słowo łatwo zahacza o banał
i wiosna nowy cel nam wytycza
żeby pośpiesznie zerwać kwiat
i nieostrożnie czerpać najwięcej
Dodane przez alternative
dnia 24.03.2007 22:19 ˇ
6 Komentarzy ·
924 Czytań ·
|