Przepraszam za wszystko, co nie zrobiłem
Bo tak może byłoby mi łatwiej
Tak za wszystko przepraszać
Nic nie brzmi tak samo w drugim pokoju
Nawet przedpokój, nawet przebój, nawet seks, nawet Ty
Albo to wszystko naraz z Tobą
Ale pokój, ale przedpokój, ale mieszkanie jest na mnie
I jestem za to tak jakoś odpowiedzialny
Więc nie mogę nie przerwać Ci marzenia Twego życia
Nawet, jeśli tym marzeniem jestem ja sam
Toteż proszę, rób to w piwnicy
Lub na strychu, ani widu, ani słychu
Albo gdzieś w komórce za patrzonkiem
Każde Twoje oczu otwieranie
Będzie dla mnie miłym dzionkiem
Dodane przez Jacek Samoć
dnia 24.08.2009 09:05 ˇ
6 Komentarzy ·
625 Czytań ·
|