opluj mnie
prosto twarz
tak będzie łatwiej
proszę
opluj mnie
opluj mnie dziś
a ja opluje Ciebie
jeszcze dziś
bo tak będzie łatwiej
nienawiść zastąpi smutek
zasłoni spojrzenia
zamaże wspomnienia
a tak będzie łatwiej
będzie łatwiej!
łatwiej będzie zapominać...
jest cisza
słyszę jak papieros się spala
słyszę swój wolny oddech
nie mam od Ciebie żadnej wiadomości
jest cisza
a miało być łatwiej
a ja zapominam..., zapominam..., zapominam..., ZAPOMINAM CIĘ!!
co noc z Tobą rozmawiam
co noc razem się śmiejemy
czasem razem płaczemy...
a Ty śpisz gdzieś daleko
może śmiejesz się z kimś
może płaczesz...
Dodane przez Barton
dnia 18.03.2007 22:44 ˇ
9 Komentarzy ·
875 Czytań ·
|