a co pan myśli o Adolfie Hitlerze? - Skurwiel,
jak większość z nas, tylko nie mamy
dość władzy.
a władza jest czymś, co może spotkać
każdego z nas
na prostej drodze, a ja naprawdę
nie potrzebuje wiele.
chce tylko spędzić parę nieprzyzwoitych chwil
ze swoją dziewczyną
co ma różowe usta i czyste
pachnące dłonie, którymi zgrabnie rozpina stanik
i pada na podłogę, słuchając przy tym
nocturna Chopina, gdy jakiś ważny,
nadęty dupek, po drugiej stronie ziemi
usiłuje dowieść wszystkim na sali
ze nie jest aż tak głupi,
jak jest.
Dodane przez kokaina
dnia 31.05.2009 12:28 ˇ
7 Komentarzy ·
1433 Czytań ·
|