Zrogowacenie na wskazującym palcu pozwala przypuszczać, że decydent nic nie czuł, kiedy wciskał czerwone guziki.
jak ja żyjesz bez honoru
pozostały toasty i zera do nabicia
wystarczyłoby nacisnąć klamkę pomyśl otwarta głowa
masakra symboli
suma zmiennych tysiąc
wspomnień w salonie przygasa z osobna
prawo moralne pode mną
zapach kału i matczynego mleka w tej samej literatce
najlepsze dostało się ścianie
macanko na biwaku zupa z wszystkich konserw
pierwszy wpierdol wagary i skroić kujona
świadek posępny moralista po ojcu
przymyka oko choć
bz wyrwany z dzienniczka zapaskudził obwolutę
inspekcja zbierze mózg do plastikowej torby
nie znajdzie poczucia winy
brukowce doniosą że wpadło za szafę
i szczur się nim udławił
Dodane przez truman
dnia 07.02.2009 20:23 ˇ
12 Komentarzy ·
639 Czytań ·
|