rzecz dzieje się w przyszłości kiedy
w miejsce rządu powstaje nowy
a tajna policja za pomocą hipnozy
staje się niewidoczna gołym okiem
on znajduje w sardonicznej sytuacji
daleki hotel żużel lubię dźwięki stóp i kół
zachód słońca pomiędzy ludźmi
zakłada swój stylowy płaszcz nagle
karabin prototermodynamiczny wszystkich na podłogę
zwiewnie na przeciw kobieta o twarzy słoń
tutaj jakby taśma urywa się i widz nie widzi
do końca
że johny lello to pluszowy miś z kokardką
Dodane przez playing_angel
dnia 12.08.2008 16:10 ˇ
1 Komentarzy ·
801 Czytań ·
|