Kiedy słońce za horyzont
Chowa cudne swe promyki
Małe koty szybko w kąt
Wszystkie dzieci pod kocyki
Mrok ogarnia całą ziemię
Noc przykryła cały świat
A na ścianie moje cienie
Razem zawsze za pan brat
Mija chwila z każdą chwilą
Pozostawia wspomnień moc
Ja ze smutną ciągle miną
Szukam czegoś, w ciemną noc
Chodzę ciągle sama dokądś
Ale dokąd nie wie nikt
Błądzę, znajdę, wyjdę skądś
Ale skąd, jak, nie wie nikt
Nikt już we mnie nie chce wierzyć
Słyszę ciągle pogard sto
Jak tu można siebie mierzyć
Jak już nie wiem kim jest kto
Patrzy krzywym okiem w dal
I nie widzi swego celu
Może złączy wszystko bal
Który wciąż zaprasza wielu
Mimo to, jak można żyć
Gdy tu nie ma przyjaciela
Jak wśród innych zwykle być
Każdy zgrywa bohatera
Mam marzenie do spełnienia
Lecz nie spełni prędko się
Wszystkim miłym do widzenia
Drogi cieniu kocham cię.
Dodane przez Case
dnia 30.07.2008 09:21 ˇ
5 Komentarzy ·
651 Czytań ·
|