Opisz życie.
Ale to straszne.
Co, życie?
Tak, wszystko. To mnie przeraża, i ludzi dookoła też.
Jak to, przecież to piękne. Miłość, ptaki, zapachy, przedmioty.
Nie, to straszne. Ten stres, ta nienawiść, ten ból i problemy.
Nieprawda, poczytaj wiersze. Są piękne. O miłości. Mickiewicz choćby. To piękne.
Acha, to ty chcesz wiersz? Dobrze zrobię to. To nie jest życie. To piękne.
Na koniec dodam, że to jedna z pierwszych rzeczy jaka wyszła z pod mojej ręki. Czekam na zjechanie.
Dodane przez Ghostoforion
dnia 15.07.2008 10:42 ˇ
5 Komentarzy ·
686 Czytań ·
|