Wtargnęłaś na moje terytorium
Coraz ciebie więcej
coraz mniej mnie -
jesteś niczym truposz śledzący każdy dotyk
Pełna złych emocji przebijasz na wylot
włócznią niezaspokojenia
Karczujesz ściernisko moim najlepszym szablonem
nieświadoma jak kruszeje
równie bezradna
jak garść młodzieńczych kłosów we łbie
Tylko na ustach epitet
nie nadający się do powtórzenia
niczym brzydkie ciało
Kostucha coraz mocniej zaciska zęby
na progu otoczonym obcymi śródstopiami
Wtargnęłaś -
teraz masz martwy sezon polowań
Piotr Paschke
Dodane przez Piotr Paschke
dnia 15.07.2008 05:21 ˇ
5 Komentarzy ·
781 Czytań ·
|