Chciałam być kochana
Byłam
Tylko przez chwilę
Chciałam mieć
Cudowną drugą połowę serca
Za dużo chciałam
Gdybym mogła
Przeszłabym przez magiczne lustro Alicji
W zaczarowany świat
Gdzie zastygłe obłoki
Rozpędzają rumaki wiatru
Słońce włosy złotem czesze
Tęcza zaprasza kolorami
By utonąć w oceanie barw
Bezpiecznie minąć
Zawieruchę zwad
Burzę nieprzemyślanych słów
Nie patrzyłabym
Na odjeżdżający pociąg
Mojego życia
W którym zabrakło miejsca
Dla wzruszeń
Uniesień
Ciepłych ramion
Zamiast szala na zimę
Dodane przez teresa_barszcz
dnia 07.07.2008 21:46 ˇ
7 Komentarzy ·
793 Czytań ·
|