Sryka raptownie
Kima czasami w kącie
glocze i glocze o morzu
TOTALNY IDIOTA
owszem, wpadłem kiedy do szamba
Ale z morzem....
framugi piasku z nerek
no, może i morze
Wieję na to co on bredzi
CICHAM OSTATECZNIE
nie zagryzaj zielonych
na pusty żołądek
Bo MYSZPACKER przyjedzie
albo nagły robal...
TAK O NIM MÓWIĘ!!!
ten co sałaty bałamuci i ciska
biedronkami
stonki w domino układa
a w ślimaki dmucha!
rozruch ma facet!
Głupi ropucha
jak wyjdziesz to zasuń beton.
Bo jeszcze mi pająk w padnie
Dodane przez irmi bagslove
dnia 28.06.2008 09:25 ˇ
6 Komentarzy ·
782 Czytań ·
|