zostawię cię dla nich
taki jest mój plan na dzisiejszy wieczór
wiesz przecież jak bardzo cię kocham
(na tyle
by okłamać i zdradzić)
i tkwię w brudnym zadymionym barze
uwielbiam patrzeć jak się ruszają
tańczące dziwki
w czerwonych sukienkach
obym na odległość oddechu od nich stała
- nie dalej
choć przecież nienawidzę każdej z nich
szczególnie tych które biorą mnie za rękę
a wargi im drżą kiedy
mówią że chcą być nagie
nie pytają nawet o imię
prowokują
***
w środku nocy jestem więc z powrotem
niewyraźnie i cicho szepczę o swoich pragnieniach
do ucha kogoś
kto jeszcze chciał na mnie czekać
jednak nie wszystkim
usta drżą tak samo
Dodane przez DelayDeadlineEnd
dnia 08.06.2008 16:40 ˇ
3 Komentarzy ·
789 Czytań ·
|