Autor |
RE: "Ogień i czereśnia" - nowa książka Moniki Michałek |
abirecka
Użytkownik
Miejscowość: Wieliczka
Data rejestracji: 01.06.11 |
Dodane dnia 26.04.2017 10:41 |
|
|
helutta napisał/a:
Bardzo dziękuję za rekomendację, Czytelniczko :). Gdyby ktoś był zainteresowany, proszę o wiadomość prywatną, wszystkich serdecznie pozdrawiam. Monika Michałek
Książkę otrzymałam przed chwilą. Nawet dwie książki, bo ten drugi egzemplarz dla mojej Znajomej, która bardzo kocha tego rodzaju literaturę.
Przekartkowałam pobieżnie; zachwyciłam [przypuszczalnie na długo], z wrażeniami po lekturze postaram się podzielić.
Serdecznie :)))
"Na początku było Słowo, a słowo było u Boga i Bogiem było Słowo..." (Prolog Ewangelii wg św. Jana) |
|
Autor |
RE: "Ogień i czereśnia" - nowa książka Moniki Michałek |
helutta
Użytkownik
Miejscowość: Istebna
Data rejestracji: 16.11.10 |
Dodane dnia 24.04.2017 16:38 |
|
|
Bardzo dziękuję za rekomendację, Czytelniczko :). Gdyby ktoś był zainteresowany, proszę o wiadomość prywatną, wszystkich serdecznie pozdrawiam. Monika Michałek |
|
Autor |
"Ogień i czereśnia" - nowa książka Moniki Michałek |
mgnienie
Użytkownik
Data rejestracji: 10.10.13 |
Dodane dnia 22.04.2017 16:50 |
|
|
Niedawno nasza portalowa koleżanka - Monika Michałek (helutta) opublikowała kolejną, po "Z okna na świat", książkę poetycką pt. "Ogień i czereśnia". Urodzona w Gdańsku mieszkanka Istebnej, polonistka, żona Górala, matka czworga dzieci( z notki biograficznej). Wiersze, w większości znane mi z tego portalu, autorka przeplata opowiadaniami - epizodami, wspomnieniami z dzieciństwa i młodości oraz z życia w nowej "małej ojczyźnie". Epika i liryka pięknie się uzupełniają. Z przekonaniem polecam. |
|