Autor |
RE: Moderator 4 |
baboan
Użytkownik
Miejscowość: Wieden
Data rejestracji: 17.03.08 |
Dodane dnia 23.06.2008 18:14 |
|
|
Zgadzam się jak znajdę troszkę czasu wpadnę na forum - tylko na marginesie ja nikogo nie uraziłam ma opinia była ogólnego formatu.
Pozdrawiam. |
|
Autor |
RE: KRYTERIUM OCENIANIA WIERSZY |
amonit
Użytkownik
Miejscowość: studnia
Data rejestracji: 13.03.07 |
Dodane dnia 12.06.2008 08:18 |
|
|
Dopóki nie zostanie zauważona podstawowa prawda, iż coś takiego jak obiektywizm w wypowiadaniu się na temat pracy twórczej innych osób nie istnieje, dopóty takie dyskusje są niemerytoryczne.
Źle postawione pytanie/zadanie - nie obiektywizm, lub jego brak winno się spierać lecz o ewentualną moc sprawczą komentarza, to znaczy kiedy on jest konstruktywny, kiedy pomaga w czymkolwiek autorowi... I jakoś dziwnie mnie się kojarzy, iż to raczej negatywne (wytykające) słowa mają więcej do zaoferowania niż poklepanie po plecach - ale do tego większość wklejających tutaj jeszcze nie dorosła.
bez bata nie podchodź
! |
|
Autor |
moderator1
Użytkownik
Data rejestracji: 05.03.07 |
Dodane dnia 11.06.2008 20:51 |
|
|
baboan - na marginesie odsyłam do tematu "baterie r11" na forum. |
|
Autor |
baboan
Użytkownik
Dodane dnia 11.06.2008 18:54 |
|
|
Osobiście zgadzam się z komentowaniem, r11; co mnie doprowadza do pasji r11; komentujący r11; krytykujący r11; nie widzący swych prac-\, czasem nie mających nic wspólnego z poezja choćby kulejącą r11; jest wielu Użytkowników lubiących sprawiać ból, bo im się tak chce r11; to właśnie jest żenujące r11; najpierw trzeba zajrzeć w swe serce by krytykować kokos.
Zgadzam się tu z Modraszkiem r11; dobrze by było gdyby Wspaniała PP miała zawodowych krytyków r11; bez nich można przeżyć, ale ciężko.
Pozdrawiam wszystkich poetów.
|
|
Autor |
baboan
Użytkownik
Dodane dnia 06.06.2008 17:53 |
|
|
Tak zaklęta pomiędzy drzwiami, a niebem
Z uporem czekam na coś,
O czym jeszcze nie wiem!
Bez dobrego komentowania nic nie będzie z pisania.
Aneta.
|
|