był kot
była mysz
w koło biegali
świado matką moich lęków
jestem
kartonowe zabawki
wolne od ciężaru
w obrębie okolicznych stawów pachniał
bez
świado boisz się czasem
nie musisz
ściany kartonu są cienkie delikatne
widzę jak skulone są myśli
chowasz się wszędzie
aktor
kłam baby kłam
świado zamyśla się
świado wojna
palą się zapalniczki metafory
W ciągu paru minionych dni spaliły się wszystkie
świado miewa teraz początek i nic,
wymyślić parę chwil happy endu,
świado koniec, wiem że kochasz się w lękach
ale wszystkich nie możesz mieć.
Dodane przez pietruszka
dnia 17.02.2008 15:29 ˇ
7 Komentarzy ·
734 Czytań ·
|