Pozwól mi zostać sobą
   taką nie pod linijkę
   nie w kwadratach, trójkątach
   nie ustalaj miar cyrklem
   Pozwól mi parsknąć śmiechem
   trwaj z chusteczką gdy smarczę
   i w zupełnym milczeniu ..zupełnym
   posiedź z boku gdy płaczę
                     R.M
Dodane przez Renata Majak
dnia 29.09.2023 22:22 ˇ
6 Komentarzy ·
228 Czytań ·
|